De Muider Compagnie

Zeilen bij de Muider Compagnie: Inspirerend en Dynamisch! Zeilen op het IJsselmeer is een unieke belevenis! Altijd al eens willen zeilen op een groot schip? Zeilen met de Muider Compagnie is inspirerend voor uw team en biedt ieder samenwerking een nieuwe dynamiek.

Zeilen bij de Muider Compagnie: Inspirerend en Dynamisch!
Zeilen op het IJsselmeer is een unieke belevenis! Altijd al eens willen zeilen op een groot schip? Zeilen met de Muider Compagnie is inspirerend voor uw team en biedt ieder samenwerking een nieuwe dynamiek. Zeilen stimuleert de onderlinge verbondenheid en een zeiltocht brengt eenheid in gedachten. Of het nu om een teamuitje, relatiemarketing of familieuitje gaat, zeilen op het ijsselmeer blijft een inspirerende ervaring! En dat is exact wat De Muider Compagnie u kan bieden. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw event. De Muider Compagnie is reeds 20 jaar actief op het gebied van zeilen op het IJsselmeer uit Muiden, voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Onze schepen zitten in het hogere marktsegment.

Aan boord van de schepen van de Muider Compagnie is het mogelijk om op aanvraag gebruik te maken van WIFI. Meer informatie of wifi aanvragen kan hier.