Midgetgolfbaan De Leeuwenkuil

Midgetgolfbaan en eetgelegenheid, een plek die je een 'thuisgevoel' geeft. Een kindvriendelijke plek, aan het IJmeer (diepte 40 cm) Zeer geschikt voor feestjes en partijen, maar ook voor uitjes of gewoon relaxen op het terras. Zeer uitgebreide kaart w.o. 20 soorten pannenkoeken en evenzoveel soepen. Geopend bij goed weer, in de winter gesloten.

Naast de 18-holes midgetgolfbaan zijn er ook trampolines aanwezig. De allerkleinsten kunnen fijn spelen in de speeltuin, terwijl u op het terras een oogje in het zeil houdt. Op het zonneterras kunt u niet alleen terecht voor een hapje en een drankje tussendoor, maar ook voor soep uit eigen keuken en complete menu’s. Zelfs pannenkoeken en poffertjes staan op de menukaart!

‘De Leeuwenkuil’ is zeer geschikt voor kinderpartijtjes (al vanaf € 9,95!) en familie- en bedrijfsfeesten, maar natuurlijk ook voor zomaar een heerlijk dagje uit!

Wij zijn van maart tot november tijdens de schoolvakanties zeven dagen per week geopend. Daarbuiten op maandag gesloten.
In maart, april, september en oktober zijn wij beperkt open op doordeweekse dagen bij wisselvallig weer.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een reservering.

Bel voor onze openingsdagen en -tijden: 0294-262595/ 06-53818288