Een beestachtige race bij Pets Place Muiden met Britt Dekker!

woensdag 24 juli 2019

Het is weer tijd voor de Pets Place Race! Dit keer op 3 augustus in Pets Place Muiden. Twee teams van drie kinderen racen weer door de winkel om zoveel mogelijk producten voor hun huisdier te verzamelen. Britt Dekker en ’t team van DierenpraatTV zijn erbij om die spannende strijd vast te leggen.

Dus kom ook: alle kids die er op de Race-dag bij zijn in de winkel, maken kans om mee te racen en zo een fantastische prijs winnen voor hun huisdier. De motivatie van de kinderen voor hun huisdier is groot. Er wordt dan ook fanatiek geracet door de winkel om de snelste te zijn. Het hele team moet samen zorgen voor de snelste tijd en het binnen halen van alle producten. Daar komt ook een stukje teamwork bij kijken! Het team dat het snelst alle producten heeft gevonden, heeft gewonnen. De filmploeg zal zelf ook de benen moeten strekken, want alles wordt gefilmd voor een leuke aflevering op het YouTube kanaal DierenpraatTV.

Na de race is er tijd voor selfies en handtekeningen! Alle kinderen kunnen op de foto met Britt en Floris, met of zonder huisdier. Is je huisdier wel mee gekomen naar de race? Dan mag die natuurlijk ook even een knuffel halen bij het duo.

Alle kinderen kunnen zich inschrijven voor de race op www.petsplace.nl/race tot en met donderdag 1 augustus. Mis het niet!

Wat: De Pets Place Race

Waar: Pets Place Muiden (Pampusweg 5)

Wanneer: 3 augustus

Start race: 12:00 uur (11:45 aanwezig in de winkel als je mee wilt racen).